Batefimi Gomis a leșinat pe teren în timpul meciului Tottenham - Swansea 3-2. Nu e prima dată când pățește asta

Atacantul francez Bafetimbi Gomis a trecut prin momente de coșmar la meciul Tottenham - Swansea, pierdut de echipa sa cu scorul de 3-2.

Citește și: Cum se apără TVR după anunțul care îi înfurie pe români

Fotbalistul de 29 de ani al lui Swansea s-a prăbuşit inconștient pe teren, fără a fi lovit, și a primit îngrijiri medicale chiar pe gazon, timp de minute bune, după care a părăsit arena pe targă.

Medicii au transmis însă că Gomis nu are motive de îngrijorare, suferind de sindromul vasovagal, care se manifestă prin astfel de leşinuri.

"Vreau să asigur pe toată lumea în legătura că starea mea. Pot spune că a fost mai mult înfricoşător decât periculos. Acum sunt bine. Am fost foarte stersat şi obosit din cauza stării de sănătate a tatălui meu. Am făcut multe drumuri până în Franţa. Îmi pare rău că nu mi-am putut ajuta echipa, dar acum totul e bine. Vreau să vă mulţumesc pentru mesaje şi pentru sprijin", a scris jucătorul pe Twitter.

Este "recidivist"

Batefimi Gomis nu se află la primul incident de acest fel.

La meciul Lyon - Monaco (0-0) din august 2010, nu era decât minutul 5 când atacantului gazdelor i s-a făcut rău. Dintr-o dată, fără să fie atins de cineva, acesta s-a aplecat pe vine. A încercat să se ridice, dar n-a reuşit, prăbușindu-se brusc la pământ, cu ochii daţi peste cap.

Vezi și: Un parașutist a leșinat în timpul unui salt de la 3.600 de metri altitudine - VIDEO

Medicii au venit de urgență la locul incidentului, dar nu au avut ce face. A fost nevoie de doar câteva secunde pentru ca Gomis să-și revină complet. Ca şi cum nimic nu se întâmplase, atacantul s-a ridicat fără ajutor şi a revenit în joc, evoluând fără probleme până în minutul 76.

Jucătorul de 25 de ani a trecut printr-un episod similar și în 2009, când şi-a pierdut cunoştinţa în plin antrenament al "naţionalei". Atunci a admis că numai la Lyon mai avusese două asemenea căderi.

"Aşa păţesc adesea la începutul sezonului. Leşin, dar îmi revin rapid şi mă simt bine. E legat de stres, am o slăbiciune la nervul vag", a explicat Batefimi Gomis, citat de gsp.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel