BĂTAIE în stradă. Jurnalistă Antena 3: Am țipat să ne apere. INACCEPTABIL

A fost scandal mare la Arhiepiscopia Tomisului, acolo unde ÎPS Teodosie s-a întors la slujbă, duminică dimineață, în ciuda acuzațiilor aduse de procurorii anticorupție. Enoriașii s-au certat întâi între ei, apoi s-au împins cu echipa de filmare a Antena 3.

Mai mult, oamenii lui Teodosie au devenit foarte agresivi și chiar au lovit reporterul care relata de la fața locului. Poliția a fost chemată acolo pentru a aplana conflictul.

Cătălina Smereca, jurnalistă Antena 3, a povestit ce s-a întâmplat.

"S-a depășit orice limită. Oamenii lui Teodosie au lăsat deoparte evlavia si au trecut la cele rele. Au uitat că se află în curtea bisericii și au început să înjure, să ne împingă si sa ne amenințe. Am văzut în orele petrecute la Arhiepiscopie cum IPS și-a creat un "serviciu" privat de informații și pază. Chiar ma gandeam: " Atâta pază pentru noi? O mâna de jurnaliști?! Dar ce îi facem!? Am venit înarmați doar cu un microfon si o cameră. Pe cuvânt!".

Ne place să apărem la televizor doar când mai facem câte un proiect, mai dăm de pomană. În rest!? Ne punem oamenii să îi împingă pe jurnaliști, sa se bage în fata camerei, etc. Si ca sa știe cum stă treaba le mai dăm și o corecție să nu uite cine e ÎNALTUL."

Oamenii lui erau la toate colțurile. Ne urmăreau. Ca la final să tragă de noi și să ne amenințe.

Am văzut cum oamenii de la Zip Escort aflați acolo au stat cu mâinile în buzunar. Am tipat, am strigat la ei ca să ne apere. Totul in timp ce oamenii ăia dădeau cu picioarele. Mi-au răspuns ridicând din umeri: - " Nu avem ce să facem noi!". În următoarele secunde au dispărut.

Toți elevii de la seminarul teologic " Cuviosul Dionisie Exiguul Constanta" care au sărit la bătaie vor da cu subsemnatul. Inacceptabil!", a scris Cătălina Smereca pe Facebook.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel