Băsescu-Macovei, război total. Băsescu vorbește despre compromisurile Monicăi Macovei

Traian Băsescu a vorbit, invitat la o emisiune TV, despre Monica Macovei. Șeful statului a spus că un candidat independent nu poate câștiga alegerile prezidențiale în România. De asemenea, Traian Băsescu a vorbit și despre compromisurile care ar fi fost făcute de Monica Macovei în PDL.

"Pentru mine, candidatura Monicăi Macovei la prezidențiale nu este nicio surpriză. Știam că va face acest lucru. De altfel, a anunțat de mult timp că va candida", a spus Traian Băsescu.

Întrebat dacă s-a împăcat cu Monica Macovei, președintele a zis: "Nu pentru că Monica Macovei spunea: 'cum l-am trădat eu (n.r.: Traian Băsescu) pe Morar'. Asta intră la oameni lipsiți de caracter. Nu poți să fi atât de demagog încât să mă acuzi de ceva ce tu știi că este scris de un ministru al Justiției. Mă refer aici la numirile procurorilor. Asta mi-a arătat multe. Nu pot să nu observ că a fost în stare de profunde compromisuri în interiorul PDL-ului pentru a fi europarlamentar. Acum are garantată pensia de 4.000 euro după ce termină și cel de-al doilea mandat. Acum vine și la prezidențiale așa... "ca să ne jucăm".

"Monica Macovei nu poate să iasă președinte ca independent. Mai cred un lucru: un om care vrea să câștige și spune că nu face compromisuri, nu poate să vină cu un bagaj de compromisuri făcute chiar și în ultimele luni. Nu mi se pare corect să continue procesul de rupere al voturilor", a mai zis Traian Băsescu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel