Băsescu îi pune la zid pe Iohannis şi Cioloș

Traian Băsescu afirmă că, în timp ce la Moscova Vladimir Putin a convocat un Consiliul de Securitate pe tema situaţiei la zi din Republica Moldova, la Bucureşti, Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş urmăresc 'de pe Facebook' ce se întâmplă la Chişinău.

'La Moscova, Vladimir Putin a convocat Consiliul de Securitate pentru a discuta despre, citez, 'agravarea situaţiei politice din Republica Moldova'. La Bucureşti, preşedintele Iohannis şi premierul Cioloş 'urmăresc cu mare atenţie' de pe Facebook situaţia din Republica Moldova. Doamne, oare pe ce lume trăiesc conducătorii noştri?', a scris Traian Băsescu, vineri, pe pagina sa de socializare.

La Chişinău continuă vineri, pentru a treia zi consecutiv, protestele faţă de învestirea guvernului Filip de către noua majoritate parlamentară formată din democraţi, liberali, un grup de deputaţi liberal-democraţi şi cei 14 parlamentari foşti comunişti. Manifestanţii, susţinători ai partidelor proruse Partidul Socialiştilor şi Partidul Nostru, conduse de Igor Dodon şi Renato Usatîi, precum şi ai platformei civice 'Demnitate şi Adevăr', cer dizolvarea Parlamentului şi organizarea de alegeri anticipate, potrivit Radio Chişinău. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel