Traian Băsescu, reacție la decizia instanței în cazul fratelui său, Mircea Băsescu

Fostul peședinte Traian Băsescu reacționează dur după ce Tribunalul Constanța i-a respins, miercuri, fratelui său, Mircea Băsescu, cererea de eliberare condiționată. 

"Koveși și Coldea, deschideți șampania! Ați reușit! Mircea Băsescu rămâne în închisoare.

Ca om care a depășit vârsta de 60 ani, fratele meu, condamnatul Mircea Băsescu, nu a fost eliberat condiționat după ce a efectuat o treime din pedeapsă. Avea dreptul să fie eliberat. Ați considerat voi că nu s-a îndreptat (am văzut pledoaria furibundă și mincinoasă a procurorului DNA în fața unei judecătoare timorate).

Fratele meu a devenit una din marile excepții de refuz a punerii condiționate în libertate. În rest, cei mai mulți oameni ca el au fost considerați îndreptați după ce au efectuat o treime din pedeapsă. L-ați ținut în arest preventiv mai bine de un an înainte de condamnare, dar nu v-a ajuns. Asta-i viața.

Dar, dacă aveți impresia că asta mă înmoaie, greșiți fundamental.
Ați vrut să mă descurajați , sau să-mi dați o lecție? Ce greșeală...

NB – N-am să uit niciodată că cel care m-a anunțat că fratele meu va fi arestat a fost Coldea și nu Koveși", a scris, miercuri, pe pagina sa de socializare, Traian Băsescu.

[citeste si]

Mircea Băsescu rămâne în închisoare după ce Tribunalul Constanța a admis, miercuri, cererea DNA prin care a fost atacată decizia favorabilă cu care Judecătoria Medgidia a soluționat solicitarea formulată de Mircea Băsescu pentru a beneficia de eliberarea condiționată, după efectuarea unei treimi din pedeapsa de patru ani de închisoare la care fusese condamnat.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel