BĂSESCU-DRĂGOTESCU, replici acide. Întrebarea cheie pusă de jurnalistă

Printre jurnaliștii care au participat la ultima conferință de presă a lui Traian Băsescu ca președinte s-a aflat și Corina Drăgotescu.

VEZI ȘI: Băsescu, întrebat dacă va fi premier: Vreau să merg acasă

Ziarista România TV l-a întrebat pe Traian Băsescu dacă a preluat ceva din discursul lui Barack Obama și dacă are vreun regret privind poporul român.

"În doctrina Obama, în primele rânduri se spune că securitatea unei țări începe de la prosperitatea poporului său. Dumneavoastră nu ați spus nimic despre poporul pe care l-ați condus zece ani. Aveți regrete pentru ultimul mandat al dumneavoastră?", a fost întrebarea Corinei Drăgotescu.

"Sunt atacat din două părți. Am crezut că doar din partea aceea. (...) Doamna Drăgotescu, am înțeles întrebarea inteligentă. România are o problemă. Acum 25 de ani a ieșit din comunism. Sigur că cea mai dezvoltată țară a lumii - SUA - poate pleca de la premisa de la care, la un moment dat, ar trebui să plece și România: că cel mai puternic element de securitate este prosperitatea propriului popor. Eu v-am spus că singura condiție pentru ca România să ajungă la prosperitate este apartenență la UE", a răspuns Traian Băsescu.

Corina Drăgotescu, nemulțumită de răspuns, a zis: "Nu mi-ați răspuns la întrebare. Vă întrebam dacă aveți vreun regret față de poporul român".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel