Băsescu, dezvăluire despre numirea Alinei Bica la șefia DIICOT

Traian Băsescu a zis că a "dat-o în bară" de mai multe ori atunci când a făcut numiri în funcții, unul dintre cazuri fiind cel al Alinei Bica, fosta șfă DIICOT aflată în prezent în arest preventiv.

VEZI ȘI: Băsescu-Drăgotescu, replici acide. Întrebarea CHEIE pusă de jurnalistă

"Eșecuri cu oameni? Cred că pot face o carte. Alina Bica intră la lunga listă de oameni cu care am dat-o în bară, ce să fac?", a zis președintele.

Întrebat ce criterii a avut când a numit-o pe Alina Bica la DIICOT și dacă a avut de la vreo instituție a statului informații legate de activitatea sa în Comisia de la ANRP, Traian Băsescu a zis: "Categoric nu am avut nicio informație despre activitatea sa. Nici nu am știut că în acel consiliu de evaluare - sau ce era el - erau reprezentanți ai tuturor ministerelor. Nu am știut. Am numit-o cu multă încredere pe Alina Bica la DIICOT. Recunosc acest lucru. Dânsa a răspuns în Ministerul Justiției de Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Și pentru că exact Codurile pe care dânsa le-a coordonat vor intra în vigoare, am spus că Alina Bica este omul potrivit", a zis Traian Băsescu duminică, în conferința de presă organizată la final de mandat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel