Băsescu, demiurgul noului PSD

Foarte puțini și-au imaginat că, după zece ani de "epocă Băsesscu", PSD-ul va fi în România un partid cu o asemenea forță.

 Începând de luni dimineață, în buna tradiție românească, Serviciile care mai ezitau vor trece de partea poporului. Poporul se află, desigur, acolo unde este și partidul cu cel mai mare scor în alegeri. Se pare că, la redistribuire, PSD tinde spre 50%. O uriașă diferență de PSD-ul lui Geoană, care în 2007 lua 22% la europarlamentare, iar în 2009 - 31%. PSD devine noul Partid-Stat.

În 2014, diferența a făcut-o, categoric, dl Traian Băsescu. Încercând cu disperare să-și promoveze din amvonul prezidențial partidulețul nou creat, dl Băsescu nu a făcut altceva decât să îndepărteze de urne cea mai mare parte a electoratului și să-i polarizeze dramatic pe cei care au mai venit, totuși, la vot. Din cauza războiului ultra mediatizat Băsescu-Ponta, lumea a votat de fapt la europarlamentare pro și contra Băsescu. Câteva procente pentru PMP și multe, prea multe, pentru PSD.

Cine și-ar fi imaginat că marele om de dreapta, Băsescu, a fost în realitate demiurgul noului PSD. PSD-ul lupilor tineri, care se anunță mult mai cumplit decât partidul de roze al d-lor Iliescu și Năstase...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel