Băsescu: Dacă eu aș fi fost președintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu făcea nici Revelionul ca prim-ministru

Traian Băsescu a declarat că dacă el ar fi fost președintele ales pe 16 noiembrie, Victor Ponta nu făcea nici Revelionul ca prim-ministru.

Traian Băsescu a adăugat că în lipsa unei opoziții autentice în România, va juca el rolul acesteia asumându-și chiar rolul de om orchestră'.

Dar până una-alta o pot face și dacă ați observat în ultima vreme că nu există opoziție o fac și eu pe opoziția, omul—orchestră. Și voi face o opoziție tot mai puternică pentru că USL-ul este o realitate. El există, înțelegerile funcționează și dacă observați se feresc tare mult să se deranjeze unii pe alții.

Eu vă spun în modul cel mai cinstit: dacă eu aș fi fost președintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu făcea nici Revelionul ca prim-ministru. Dar asta-i viața. Până la urmă președintele ales l-a consolidat atât de bine încât eu cred că o să-i pară rău cât de curând că a acceptat să funcționeze USL-ul', a spus Traian Băsescu.

Fostul președinte a mai spus că nu poate trece cu vederea faptul că PSD și PNL, implicit premierul și președintele, nu și-au asumat lovitura de stat din vara lui 2012, de aceea îi recunoaște doar ca fiind Alianța de la Grivco, scrie Agerpres.

VEZI ȘI: Traian Băsescu: "Îmi sunteți extrem de antipatic, ca om și ca ziarist". Octavian Hoandră: "V-am detestat tot timpul"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel