Băsescu: ”Știi că te poți uda până la chiloți”

Președintele Traian Băsescu i-a luat la zeflemea pe Victor Ponta și Liviu Dragnea, după intervenția acestora la inundații, în Teleorman. Președintele a comentat ”plimbarea cu barca” într-un interviu acordat Adevărul.

"Nu intenționez să merg pentru că ar naște un nou conflict cu Guvernul. Nu fac niciun secret din a vă spune că în ziua de Paște am vrut să sar în elicopter să merg în Giurgiu și Teleorman", s-a justificat președintele vizavi de deplasările în teritoriile afectate de inundații.

Vorbind despre plimbarea premierului și a vicepremierului cu barca printre casele inundate, președintele a spus că cei doi au fost "penibili".

"Faptul că au fost penibili cu barca, este altă socoteală. Să-l vezi pe Dragnea în Teleorman, unde a fost vreo 16 ani președinte de CJ și prefect, să spună ce ar trebui de făcut este jenant și arată până unde merge fățărnicia baronilor. Orice intervenție a Guvernului este binevenită, dar modul în care au făcut-o este penibil, cu barca gonflabilă trasă de subofițeri și pompieri. La inundații când mergi, știi că te poți uda până la chiloți, pășești pe unde trece și omul. Oamenii tot prin apa aia au trecut când și-au adunat lucrurile", a comenatat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel