Băsescu: Academia Navală construieşte oameni care sunt educaţi în mentalitatea învingătorului

marinarul basesu
marinarul basesu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la finalul întâlnirii cu foştii colegi de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, că această şcoală "construieşte oameni care sunt educaţi în mentalitatea învingătorului", adăugând: "devii de neschimbat când ajungi politician".

"Aici e o şcoală care construieşte bărbaţi chiar şi dintre studenţii care sunt femei, construieşte oameni care sunt educaţi în mentalitatea învingătorului. El ştie că trebuie să ajungă la portul de destinaţie indiferent de ce i se întâmplă pe mare: ciclonul, incendiul la bord sau avariile la compartimentul maşini. E un anume tip de educaţie care pare ciudat celor care nu au făcut meseria asta. În acelaşi timp, ceea ce îţi inspiră Academia pe urmă consolidezi în anii în care te afli pe mare şi devii de neschimbat când ajungi politician", a spus Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă, la ora 10.00, la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, unde s-a întâlnit cu foştii colegi pentru a sărbători 35 de ani de la absolvirea acestei unităţi de învăţământ.

El a venit cu un elicopter şi a fost întâmpinat de Fanfara Militară care a intonat imnul de stat. Preşedintele a intrat apoi în sediul Academiei Navale.

Petrecerea a 35 de ani de la absolvirea academiei va avea loc sâmbătă seară, la vila de protocol de la Neptun, fapt confirmat chiar de către şeful statului. De altfel, de când a devenit preşedinte, Traian Băsescu s-a întâlnit aproape în fiecare vară cu foştii săi colegi, la Neptun, pentru a sărbători absolvirea Academiei Navale "Mircea cel Bătrân".

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân", Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.

Citește și: Băsescu se întâlneşte cu foştii colegi de la Academia Navală “Mircea cel Bătrân”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel