Băsescu a lăsat cu buza umflată PMP, care îl aștepta cu un covor roșu la sediul central

Fostul președinte Traian Băsescu nu a mers luni la sediul partidului pe care l-a creat, PMP, unde era așteptat cu un covor roșu și fotografii de mari dimensiuni în care fostul șef al statului apărea împreună cu diverși lideri mondiali.

Recent, fostul președinte anunța că în prima zi după plecarea de la Cotroceni se va înscrie în PMP, lucru care de asemenea nu s-a întâmplat.

Jurnaliştii au fost anunţati de membrii echipei liderului PMP Elena Udrea, că fostul preşedinte va veni la sediul de partid "după ora 11", pentru a-şi lua în primire biroul special amenajat de "amicii din PMP". Apoi, aceiaşi le-au comunicat jurnaliştilor lăsaţi în stradă, pentru că accesul în sediu era interzis, că fostul preşedinte nu va mai trece pe la sediu, potrivit Mediafax.

"Nu e în regulă", a comentat un lider al PMP anunţurile total contradictorii despre prezenţa lui Băsescu la sediul Partidului Mișcarea Populară.

În final, la orele prânzului, la sediu şi-a făcut apariţia fostul consilier de stat Dorel Onaca, care le-a comunicat jurnaliştilor că Traian Băsescu nu vine luni la PMP, pentru că "nu are în program acest lucru".

Udrea, dispusă să plece de la șefia PMP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel