Băsescu, a doua bezea către Crin Antonescu într-o săptămână

antonescu basescu
antonescu basescu

Președintele Traian Băsescu vorbește în termeni laudativi despre fostul președinte PNL și prezidențiabil USL, Crin Antonescu, și denunță jocurile de culise pe care Klaus Iohannis le-ar fi făcut pentru a-l "lucra" pe fostul șef al Senatului.

Președintele Băsescu a declarat joi seară, la B1 Tv, că Antonescu inspiră mai multă încredere decât Klaus Iohannis și ar fi avut mai multă forță de mobilizare a electoratului.

"În Crin aș fi avut mai multă încredere. Nu comparați mormăitul în barbă al lui Iohannis cu discursul lui Crin Antonescu! Atât timp cât Crin nu e alături de Iohannis în această campanie, cum îmi puteți cere mie să îl susțin pe Iohannis, când nu-l susține cel care l-a adus de mână în partid?", a declarat Traian Băsescu. "Cum l-a schimbat Iohannis pe Crin? Printr-o ticăloșie", a continuat președintele.

În urmă cu două zile, într-un interviu acordat Adevărul Live, Traian Băsescu îl ataca în termeni duri pe Iohannis pentru că a ales să facă jocuri de culise pentru a-l înlocui pe Antonescu la șefia PNL.

Citește și: Băsescu prezintă dovada refacerii USL

"Nu vreau să fiu un apărător al lui Crin Antonescu, dar modul în care pur și simplu a făcut jocurile în spatele lui Crin Antonescu este degradant în politică. Când vrei să preiei un partid o faci cinstit, într-o bătălie directă. El l-a pus pe Crin Antonescu într-o situație extrem de dificilă după ce și-a anunțat fără să-l consulte pe Crin Antonescu, demisia ca prim-vicepreședinte, ceea ce l-a obligat și pe Crin Antonescu să demisioneze și de aici a pornit tot tăvălugul parvenerii lui Iohannis în funcția de președinte al PNL", a declarat Traian Băsescu, marți, pentru un cotidian central.

În campania electorală pentru prezidențiale, președintele Traian Băsescu este susținător declarat al Elenei Udrea, candidatul PMP care încearcă să-l devanseze pe Klaus Iohannis pentru a intra în turul al doilea.

Președintele Băsescu i-a reevaluat constant în ultimul an pe Klaus Iohannis și pe Crin Antonescu. În 13 aprilie, de exemplu, susținea că Antonescu este "în aceeași găleată cu Ponta" pentru că este "parte a unei lovituri de stat" și că "Iohannis poate fi o soluție cu care liberalii să meargă la prezidențiale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel