Băsescu a dezvăluit motivul pentru care ar candida la București

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, i-a transmis copreşedintelui PNL Vasile Blaga că va intra în cursa pentru Primăria Capitalei dacă şi el îşi va anunţa candidatura la PMB în locul lui Marian Munteanu, avertizându-l pe liderul liberalilor că, în acest caz, îi va administra ''o bătaie electorală soră cu moartea''.

'Din presă înţeleg că Vasile Blaga mă invită în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei. Dragă Vasile, dacă este adevărat, te rog ai grijă ce-ţi doreşti. (...) Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie (sau în ring cum îţi place ţie să spui), anunţă tu că vei candida la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei în locul lui Marian Munteanu. Te asigur că atunci voi intra şi eu în competiţie, doar pentru a-ţi administra o bătaie electorală soră cu moartea, muuuult mai rău decât te-a bătut Oprescu în 2008', a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Preşedintele PMP îi reaminteşte lui Vasile Blaga că nu a câştigat nicio bătălie electorală.

'Ştii bine că în cariera ta politică n-ai fost în stare să câştigi nici măcar o primărie de comună, iar la Bucureşti Oprescu te-a batut în 2008 de parca erai din Vaslui şi nu de la vămile din Bihor. Până şi la alegerile din partid soluţia să câştigi a fost ca oamenii tăi să fugă cu urnele ca să te alegi. Să-ţi mai spun cu ce manopere te-ai ales senator în 2012 prin Timiş, că la tine la Bihor te antipatiza toată lumea? Şi asta doar pentru că ai vândut PDL-ul unei adunături fără viziune doar pentru a-ţi salva scaunul de şefuleţ de partid. (...) Dragă Vasile, îţi mai spun un secret: este mai onorabil să fii caporal sub Băsescu decât soldat prost sub Gorghiu', îi transmite Băsescu fostului coleg de partid.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a afirmat vineri, la Piteşti, că o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la funcţia de primar general al municipiului Bucureşti nu va influenţa modul în care liberalii abordează campania electorală.

'Îl aşteptăm în ring. Orice cetăţean al României are dreptul să candideze, noi ne ducem în campania electorală cu sau fără perdea', a declarat Blaga.

El a mai spus că lupta electorală se va duce la nivel naţional între PNL şi PSD, neputând fi influenţată de apariţia unor candidaţi ai partidelor mai mici.

'Bătălia în toată ţara e între PNL şi PSD. Din loc în loc pot să mai apară anumite partide balama, construite, aşa cum am spus în permanenţă, (...) în general pe căzături din PNL. O fi vreun fost pedelist nemulţumit, e numai bun chiar să candideze la PMP, o avea probleme cu justiţia pe la Constanţa un vechi penelist, acum este bun şi la ALDE (...), chiar perfect. (...) Un partid se construieşte greu, ştie asta cel mai bine Traian Băsescu, chiar o ştie bine de tot', a mai spus Blaga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel