Basarab Panduru a oferit declarația zilei, înainte de meciul României cu Insulele Feroe

Fostul internațional român Basarab Panduru nu l-a menajat deloc pe selecționerul Anghel Iordănescu, după egalul smuls de România în prelungirile partidei cu Finlanda, scor 1-1.

”După o primă repriză care a fost destul de bună, nu te gândeai niciodată că va urma o a doua în halul în care s-a jucat. Au fost 20 de minute, din minutul 66 până în minutul 86, în care s-a taiat fimul pentru noi. N-a mai știut nimeni ce să facă, nici cei din teren, nici cei de pe bancă sau antrenorul principal.

De unde lua deciziile singur, deodată se consultă cu toată lumea, a fost în criză de idei în momentele alea și nu a transmis absolut nimic jucătorilor. Mi se pare că experiența lui l-a ajutat mai mult la întrebările jurnaliștilor decât în teren. După prima întrebare a urmat primul răspuns al lui Iordănescu, în care i-a pus la punct pe toți”, a comentat Basarab Panduru la Dolce Sport.

Fostul internațional a făcut o declarație savuroasă în perspectiva meciului pe care ”tricolorii” îl vor juca duminică, împotriva naționalei din Insulele Feroe: ”Păcat că jucăm cu Feroe duminică. Dacă jucam luni, mai aveau ăia treabă, nu veneau la meci. Așa, vin toți. Asta e nenorocire mare”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel