Banciu se ia de Pora după ce a interzis Antena 3 la GDS

Radu Banciu a comentat decizia Grupului pentru Dialog Social care, prin vocea Andreei Pora, nu a lăsat Antena 3 să ia parte la un eveniment dedicat lui Dacian Cioloș.

"Doamna Pora atâta presă știe... a interzis prezența Antenei 3 la GDS. Pe lângă faptul că acest lucru este o ticăloșie... este și ilegal. Doamna Pora, din câte știm noi, o instituție de presă nu poate fi interzisă de la o informație publică nicăieri în lumea civilizată. Noi nu suntem nici de partea Antenelor, nici de partea doamnei Pora.

Dumneavoastră ați încălcat dreptul jurnaliștilor Antena 3 să filmeze într-un spațiu unde aveau voie. Este ilegal. Aveți voie să nu vă uitați la Antena 3. Este legal. Nici eu nu mă uit. Nu suntem obligați să ne uităm la Antena 3, la Digi 24 sau la Pro TV. Este alegerea fiecăruia, dar faptul că îi îngrădiți de la o prezență de acest tip... nu este corect.

Dacă faceți o petrecere la dumneavoastră acasă, nu trebuie să îi invitați pe cei de la Antena 3. Sigur, puteți să îi înjurați, o să vă dea în judecată, intrați la pușcărie, dar o să fiți martiră. Faceți câțiva ani de pușcărie mai mult decât Adrian Năstase. Dar nu contează, o să ieșiți de acolo și veți avea o cotă extraordinară de popularitate. Dar ce ați făcut acum este greșit!", a zis Radu Banciu la B1 TV.

VEZI ȘI: Cioloș, mocirlă Antena 3. Banciu, comentariu ACID după interviu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel