Banciu l-a lăudat pe Ponta în direct la B1: E bun, dar îi dau nota 5

Radu Banciu l-a lăudat pe Victor Ponta în direct, la B1 TV, dar a avut și o remarcă.

Jurnalistul a spus că premierul a avut cel mai corect mesaj despre BREXIT.

"Victor Ponta să știți că nu are un discurs cretin. Este cel mai bun dintre cele ale politicienilor români. Păcat că-i al lui Ponta și nu are nicio valoare. Pe el nu îl mai crede nimeni. Bravo, domnule Ponta, bravo pentru mesaj. Știți ce notă v-aș fi dat? V-aș fi dat notă maximă, dar vă tăiam vreo cinci puncte pentru că nu ați fost la seminar, adică nu ați participat activ. Nu am de unde să știu că nu-i un plagiat. Și atunci vă dau nota 5, deși încă o dată spun: discursul este bun", a zis Radu Banciu la B1 TV.

[citeste si]

Iată mesajul lui Victor Ponta:

"Este cel mai greu moment din istoria UE. Acum e nevoie mai mult ca oricând de câțiva lideri politici puternici și cu viziune care să repare ce s-a stricat (nu doar prin votul de ieri, ci în mulți ani). Ce păcat că România exact acum are la conducere cei mai inepți și incapabili lideri din ultimii 25 de ani!

Sunt convins că britanicii nu sunt anti-europeni. Au votat așa cum votează și francezii pentru Marine LePen sau americanii pentru Trump. De fapt împotriva Establishment-ului, împotriva unui Sistem arogant și atotputernic care îi ignoră și sfidează prea des! Dacă înțelegem asta putem îndrepta răul, dacă nu va fi din ce în ce mai rău!

PS - și da, mare diferență - la ei se respectă rezultatul unui referendum, nu ca la noi în 2012 când liderii UE au ignorat voința populară. Totul se plătește însă", a fost mesajul lui Victor Ponta în legătură cu BREXIT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel