Banciu, către pensionari: Vă cer scuze pentru că v-am batjocorit

Marți seară, Radu Banciu le-a cerut scuze unor pensionari pentru că i-ar fi batjocorit într-o ediție a emisiunii pe care o realizează la B1 TV.

VEZI ȘI: Adriana Săftoiu, către Victor Ciutacu: Veți avea o surpriză

"Am primit o scrisorică de la Federația Națională a Pensionarilor din România: "Stimate domnule director, conducerea Federația Națională a Pensionarilor din România regretă împrejurarea care o obligă să intervină la B1 TV pentru a apăra demnitatea unor pensionari grav încălcată la emisiunea "Lumea lui Banciu", din 14 noiembrie 2014. Este inacceptabil ca seniorii care au contribuit în perioada lor activă la crearea avuției naționale distrusă în ultimele decenii să fie catalogați - nici măcar cu scuza satirei - tâmpiți, proști, pomanagii și alte epitete. Cu formula: "fir-ați ai dracului de tâmpiți și îndobitociți", Radu Banciu s-a adresat unui grup de pensionari cărora li s-a oferit gratuit, într-o zi, un dejun, batjocorindu-i și pentru modul în care mâncau. Dacă s-ar fi întrebat de ce au acceptat acei pensionari invitația la respectiva masă, poate că Radu Banciu ar fi găsit o altă explicație decât faptul că aceea sunt tâmpiți. Nu credem că Radu Banciu, în realitate, îi desconsideră pe pensionari. Îi cerem să-și ceară scuzele. Propunem conducerii B1 TV să-i facă domnului Banciu aceeași recomandare. Cu considerație, președintele Preda Nedelcu."

"Este în regulă, dragi pensionari. Ne cerem scuze pentru faptul că am intervenit peste masa dumneavoastră festivă și pentru că v-am batjocorit în atâtea și atâtea rânduri. Consider că scap  ușor doar cu emisiunea din 14 noiembrie, eu terfelindu-vă de mii de ori în această emisiune, încălcând regulile bunului simț. Îmi dau seama că v-am luat de la gură ceva la care țineați foarte mult și pe care îl meritați. Vă cer scuze în numele acestei emisiuni. Un buchet de scuze. V-aș ura doar atât: Să nu muriți de foame", a conchis Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel