Băieții din sistem și campania electorală

Campanie electorala intr-o atmosfera mizerabila. Fara nicio legatura cu fisa postului pentru care se cer voturile. Cu teme parazite si demolatoare, despre acoperiti, despre amantlacuri si despre multe alte asemenea porcarii ce vor urma , caci doar nu sperati ca arsenalul asta de metode de compromitere s-a epuizat? Ceea ce vedeti e incalzirea, meciul nu a inceput inca!

Asa stand lucrurile, cei ce vor dori sa discute si despre proiecte nu au nicio sansa. Prea putin va conta asta in influentarea rezultatului alegerilor. Precedente exista, aduceti-va aminte de celebrele dezbateri Ponta-Iohannis.

Aceasta atmosfera, mult mai murdara decat la alte alegeri e intretinuta ca la carte cu mijloace si metode ce tin de psihologia maselor. Se provoaca emotii pentru a obtine un vot preponderent emotional. Se recurge la o recuzita de mijloace de tip securist si avand in vedere felul profesionist, minutios programat si calculat in care se desfasoara evenimentele, pot presupune ca de operatiune se ocupa indivizi din niste institutii ale statului cu sau fara voia acelor institutii.

Stiti care vor fi efectele secundare ale acestor practici pe termen mediu si lung? O neincredere accentuata in toate institutiile democratice. O neincredere ce poate merge pana la destructurare! O neincredere ce poate pregati terenul pentru o mana forte. Cui serveste acest lucru acum pe fondul unor posibile reconfigurari geostrategice in regiune?

Pentru cine lucreaza acesti baieti din sistem, pentru siguranta sau pentru nesiguranta nationala? Cand vom avea raspunsul la aceste intrebari si efectele vor fi vizibile pentru toti, pentru Romania va fi mult prea tarziu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel