EXCLUSIV  Băieții de la Mediu au pantofii curați. Primar, într-o situație incredibilă

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a spus, la DCNews LIVE, că a fost pe groapa de gunoi care-i dă mari bătăi de cap. Nu a putut suporta mirosul mai mult de 30 de secunde. În schimb, crede că Garda de Mediu, din birou, ar putea considera că acel loc este potrivit și pentru a construi un hotel. 

”Luni, la ora 10, împreună cu prefectul Capitalei, am fost pe groapa de gunoi- este un deal, în realitate. O celulă e acoperită cu pământ. Cealaltă nu este astupată și miroase. Efectiv ies gaze. Dacă nu sunt captate gazele, se ridică în atmosferă și, cum bate vântul... De pe groapă, care de fapt e un deal, se vede cartierul de lux din Sectorul 6, aproape de groapă. Mirosul ajunge până acolo”, a spus Daniel Tudorache, la DCNews Live. 

Primarul Sectorului 1 a precizat că a vorbit cu cei de la Garda de Mediu, dar nu și cu ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer: ”Sunt prea mic să ajung la doamna ministru sau să mă ia în seamă”. 

”Când am fost cu prefectul, luni, la groapa de gunoi, era o zi ploioasă. Ne-am urcat cu mașina de teren pe groapă. Ne-am dat jos, ne-am învârtit pe lângă mașină să ne uităm. Ne-am umplut de noroi pe pantofi. Am fost la cei de la Garda de Mediu, erau foarte curați, erau în birou, nu aveau nicio treabă”, a spus Daniel Tudorache. El a precizat că ”în dosare parametri sunt perfecți, după ei ai putea să construiești și un hotel acolo”. Primarul de la 1 a afirmat că nu a rezistat mai mult de 30 de secunde în afara mașinii: ”Mai mult de 30 de secunde-1 minut nu am rezistat. Era o zi ploioasă, eu zic că într-o zi călduroasă e greu de suportat”. 

Vezi de la minutul 2:30

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel