Copil din Constanța, dispărut. Mesajul tulburător primit de mama băiatului

Un băiat în vârstă de 13 ani a dispărut miercuri seară de acasă, iar în ultimul lui mesaj lăsat mamei sale spune că a fost băgat într-un sac. O amplă acțiune de căutare a fost demarată.

Miercuri seară, Robert Ionuț Popa le-a spus părinților că merge la magazinul situat la parterul imobilului în care locuiesc, dar nu s-a mai întors, relatează replicaonline.ro.

Potrivit unor cunoştinţe ale familiei, câteva minute mai târziu, copilul i-ar fi trimis mamei un SMS șocant în care îşi anunţa părinţii că se află într-un sac și să sune la Poliție. 

De atunci, nu se mai știe nimic de copil. 

Aceleaşi surse au precizat că minorul ar fi avut probleme cu un coleg mai mare de la liceu, şi că respectivul i-ar fi trimis mesaje prin care îl şantaja să îi dea bani. 

Există şi o altă ipoteză, potrivit căreia minorul şi-ar fi înscenat totul. 

Robert Ionuț Popa are 1,40 m înălțime, 40 kg, păr blond tuns scurt, ten deschis, ochi albaștri. La data plecarii de la domiciliu purta tricou alb, pantalon bleumarin și pantofi sport albaștri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze poliţiştii SIC sau Dispeceratul I.P.J. Constanta, la telefon 0241.611.364, interior 20.005.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel