Badea, după un anunț făcut de Clotilde Armand: BREAKING NEWS!

Mircea Badea a întrebat-o, la 'Esențial', pe Clotilde Armand dacă USR și-a propus o țintă concretă pentru alegerile parlamentare.

"Da, avem o țintă. O să ne fie foarte greu să ajungem în zona rurală. În România rurală vom avea probabil un scor foarte mic. Vrem să compensăm printr-un scor bun, adică între 20 - 30%, în orașe. Adică ne propunem un scor între 10-20% la alegerile parlamentare", a zis Clotilde Armand.

"Dumneavoastră vă propuneți un scor de 10-20% la alegeri parlamentare? Asta este o știre de breaking news. Este foarte important ce ne-ați spus. Ținta dumneavoastră este absolut spectaculoasă", a fost replica lui Mircea Badea.

[citeste si]

Pe de altă parte, Nicușor Dan a zis, în urmă cu o lună, că USR și-a fixat ca țintă pentru parlamentare un scor de 10%.

"10 % este ținta pe care noi ne-am fixat-o pentru alegerile parlamentare. Sunt foarte mulți factori pe care nu-i controlăm, e un factor de notorietate, de fapt, el este principalul, e un factor de resurse pe care vom reuși sau nu să le atragem. Eu cred că în măsura în care oamenii vor ajunge să știe cine suntem și ce vrem mulți dintre ei vor veni către noi. Au văzut toate celelalte partide, câte două, câte trei sau singure, guvernând în modul în care au făcut-o. Și depinde foarte mult, și e un lucru la care ținem foarte mult, modul în care ne vom comporta în București până atunci, cu cele 54 de mandate pe care le avem (la CGMB și Consiliile locale de Sector — n.r.)", a explicat Nicușor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel