BACALAUREAT 2014. Subiecte şi barem matematică şi istorie

BACALAUREAT 2014. Miercuri, peste  36.000 de absolvenţi de clasa a XII-a au susținut proba scrisă obligatorie a profilului. Elevii au avut de rezolvat varianta cu numărul 7. De Ce News va publica în timp util subiectele și baremele de la cele două probe ale bacalaureatului.

BACALAUREAT 2014. Cei mai mulţi candidaţi s-au înscris la Matematică - 31.845, în timp ce 4.383 de elevi s-au înscris la Istorie.

BACALAUREAT 2014. Elevii care susţin proba scrisă la matematică primesc subiecte diferenţiate în funcţie de profilul absolvit. Această măsura a fost aplicată începând cu 2013, când din cauza procentelor mici de promovare la matematică obţinute de către elevii de la profilul tehnologic Ministerul Educaţiei a decis să dea mai multe tipuri de subiecte după cum urmează: profilul matematică informatică, profilul tehnologic, profilul pedagogic, profilul uman.

Elevii de la fiecare profil vor primi trei subiecte, notate cu 30 de puncte fiecare, toate fiind obligatorii. Candidatul este punctat şi dacă rezolvă parţial fiecare cerinţă.

Citește și: Scrisoarea unei eleve la BAC 2014: Mi-ați DISTRUS viitorul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel