Avocatul Elenei Udrea, dezvăluiri despre condițiile din penitenciar

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a fost invitat, joi seară, la "Ediţia de seară”, emisiune realizată de Victor Ciutacu la România TV. El a comentat condițiile grele în care stă Elena Udrea la închisoare.

"Dumneai este un om puternic, încearcă să-şi facă apărarea, să sperăm că această expunere va fi sfârşită odată cu judecarea contestaţiei. Înseamnă umilinţă, înjosire, dacă dumneavoastră consideraţi că pentru faptele pe care le-ar fi comis trebuie să stea în asemenea condiţii...

Ceea ce se întâmplă în ultimul timp este o exagerare dincolo de limitele codului de procedură penală. Tot mai des am constatat că măsura arestului preventiv s-a transformat într-un circ, nu mai e nicio zi fără cozi de ziarişti la DNA, vedem oameni tărâţi cu cătuşe la mâini. Odată trecut prin acest purgatoriu nu mai poţi să-ţi revii, răul e ireparabil la adresa doamnei Udrea, să sperăm că vom avea câştig de cauză", a zis Marius Striblea.

De asemenea, avocatul a declarat că în arest, hainele sunt limitate ca număr: "Nici nu cred că în arestul poliţiei poţi să ai o garderobă, dar hainele oricum sunt limitate ca număr".

Avocatul Elenei Udrea subliniază faptul că problema cea mai mare este, de fapt, nerespectarea condițiilor în care aceasta a intrat în penitenciar, consemnând că Elena Udrea a fost arestată fără probe.

"Nu condiţiile din penitenciar sunt problema, ci nerespectarea condiţiilor în care intri în penitenciar. Elena Udrea a fost arestată în condiţii abuzive. Arestul are rolul de a-i izola pe cei periculoşi. Aş vrea să-mi demonstreze oricine de ce este periculoasă doamna Udrea. Doamna Udrea a fost arestată fără să existe temeiul. Au rămas cinci acuzaţii prin voia Parchetului. Pentru patru dintre ele s-a cerut arestarea preventivă. Din cele patru, judecătorul a ales doar două. A spus că doar două ar putea fi obiectul arestării preventive", a mai zis Marius Striblea la România TV.

"Elena Udrea i s-a închis gura de fapt... avem informaţii că se încearcă găsirea de denunţuri în mai multe părţi ale ţării, pentru a se observa că Udrea este pericolul public numărul unu", a subliniat avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel