Avocatul Elenei Udrea: Confruntările au demontat acuzațiile procurorilor

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat, joi, la finalul confruntărilor dintre fosta șefă PMP și denunțătorii din dosarul Gala Bute, că au fost demontate în întregime acuzațiile procurorilor.

"Confruntările au demontat în întregime acuzațiile procurorilor. S-a demonstrat că tot ceea ce s-a spus până acum în spațiul public sunt doar impresii și minciuni ale unora care sunt acuzați în dosar. Noi am fost curioși să aflăm când s-a întâlnit Nastasia cu Gărdean și a spus că nu și-a amintit, nici în ce perioadă a zilei, nici cum arăta geanta, nici ce avea în ea. 

Ana Maria Topoliceanu a infirmat teza că la Predeal, de ziua doamnei Elena Udrea, s-ar fi plătit din banii domnului Breazu, obținuți ilicit, ci că Tudor Breazu a plătit cu cardul, iar Elena Udrea a plătit cash a doua zi", a spus avocatul Marius Striblea.

"Elena Udrea a zis că nu a cerut niciodată să se facă plăți pentru PDL. Gărdean a spus că geanta nu era pentru Elena Udrea, ci pentru Nastasia. El a zis că nici nu a știut că geanta cu bani a ajuns la Elena Udrea", a mai spus Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea.

VEZI ȘI: Laura Voicu, la DNA. Victor Ciutacu: Mi se pare stupefiant în contextul în care m-a sunat să îmi spună...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel