Avocata Alinei Bica, AMENINȚATĂ. "Mi s-a spus că lupt pentru o cauză pierdută"

Laura Voicu, avocata Elenei Udrea, spune că a fost amenințată în repetate rânduri, de la începutul dosarului în care o apără pe fosta șefă DIICOT.

"Eu sunt prietenă cu Alina Bica de opt ani. N-am luat nici măcar o hârtie de un leu de la ea. Este o datorie morală pe care o am, așa înțeleg eu să îmi apăr un prieten. Așa cum Alina Bica a fost lângă mine în situații mai puțin plăcute, așa voi fi și eu alături de ea până la finalul acestui proces. Nu neg că Alina Bica mi-a propus să ies din dosar pentru că dânsa consideră că sunt expusă și eu ca apărător. Am fost și eu amenințată. Mi s-a spus că apăr o cauză pierdută și poate ar fi mai bine să mă retrag având în vedere că eu cresc singură doi copii acasă. Nu pot spune cine m-a amenințat", a declarat Laura Voicu, avocata Alinei Bica.

De asemenea, apărătoarea Alinei Bica a declarat că fosta șefă DIICOT nu apare în declarațiile pe care Dorin Cocoș și fiul său le-au făcut, vineri, procurorilor DNA.

"Doamna Bica nu este menționată în denunțul făcut de Dorin Cocoș. Nici măcar în declarația lui Alin Cocoș nu se menționează că doamna Bica ar fi primit bani. Dacă dânsa mai crede în justiție, eu nu mai cred în justiția din România", a mai zis Laura Voicu.

VEZI ȘI: Oana Stănciulescu: Discuția pe care am avut-o întrece ORICE MI-AM IMAGINAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel