Avionul dispărut: resturi ale unui Boeing 777, localizate în Golful Bengal

Resturi metalice ale unei aeronave Boeing 777, care ar putea proveni de la avionul companiei Malaysian Airlines, dispărut pe 8 martie, au fost identificate la 5.000 de km distanță de zonă în care continuă în prezent căutările, în Golful Bengal.

Potrivit India Today, fragmentele care ar putea aparține aeronavei malaysiene care efectua zborul MH 370 au fost descoperite în Golful Bengal, în largul Bangladeshului, de GeoResonance, o companie australiană de explorare marină, scrie stirileprotv.ro.

"Nu spunem că este sigur vorba despre zborul MH370, însă ar putea fi", au explicat reprezentanții companiei. Autoritățile malaysiene verifică resturile metalice. 

În cursul căutărilor cursei MH 370, s-au căutat elemente materiale din care este construit un avion de tip Boeing 777: aluminiu, titan, cupru, oțel, resturi de combustibil și alte substanțe, a declarat un purtător de cuvânt al companiei. David Pope, de asemenea, purtător de cuvânt la GeoResonance a arătat că s-a folosit o tehnologie destinată identificării de focoase nucleare și submarine, iar căutare a fost demarată după ce au analizat imagini obținute de la sateliți și după consultări cu oameni de știință.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysian Airlines, care efectua zborul MH 370 și care avea 239 de oameni la bord a dispărut în data de 8 martie, după decolarea de la Kuala Lampur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel