Elicopter SMURD PRĂBUȘIT. Mircea Badea, IPOTEZĂ BOMBĂ: "Nu afirm că e o făcătură, dar ridică mari semne de întrebare"

Mircea Badea a vorbit, miercuri, despre tragedia aviatică de la Siutghiol, comentând înregistrarea video apărută în presă, care arată că cel puţin una dintre victimele accidentului se afla în viaţă după prăbuşirea elicopterului.

Potrivit realizatorului "În gura presei", respectivele imagini ridică mari semne de întrebare. Mircea Badea a explicat de ce există anumite suspiciuni în privinţa acelui filmuleţ.

"Privind filmuleţul de la Digi, mi-am pus câteva întrebări. Nu se vede nimic. Ne-am uitat zoomat, nu se vede absolut nimic. Trec nişte păsări, ele se văd, resturi de epavă, nimic. Sunt doi cetăţeni pe mal, care discută. Discută între ei şi discută cu omul care se spune că era în apă. Ionuţ Cristache a fost la faţa locului, a mesr la pas pentru a identifica locația. Fără doar şi poate, un om a strigat din apă, conform mărturiilor. Este 100% sigur", a spus Badea.

Citește și: ACCIDENT SIUTGHIOL: Ponta îl demite de prefectul de Constanța, Radu Volcinschi 

"De patru mii de ori am vizionat filmuleţul...îmi ridică multe semne de întrebare. E posibil, nu afirm că filmul este o făcătură, dar am întrebări, cred legitime, logice, firești, umane, normale. În mod sigur, pilotul a strigat din apă, asta este fără doar și poate. Acest filmuleţ, chiar dacă ar fi o reconstituire, ea nu denaturează faptul că pilotul ar fi strigat din apă, dar în cazul în care nu ar fi real are o valoare importantă pentru generarea emoţiei", a mai spus Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel