Avion prăbușit în Franța: Mister încă neelucidat privind pagina de Facebook a copilotului Andreas Lubitz

La scurt timp după ce avionul Airbus A320 al companiei Germanwings s-a prăbușit în Alpii francezi, pagina de Facebook a copilotului Andreas Lubitz, suspectat că ar fi a provocat accidentul aviatic și moartea a încă 149 de persoane, a fost închisă, fără a se cunoaște încă cine a făcut acest lucru.

Anunțul a fost făcut de membrii unei comunități, care au creat o altă pagină de Facebook, prin care anunță că cineva vrea să șteargă urmele, scrie cancan.ro.

"Pagina lui de Facebook a devenit inactivă, a fost dezactivată. Persoana care a dezactivat pagina sa de Facebook a făcut asta pentru a șterge dovezi importante. Aceasta a fost pagina sa de Facebook pentru cineva care accesează probabil după moartea sa, ea a fost dezactivată", a fost mesajul de pe contul de socializare nou creat.

Potrivit procurorilor care anchetează tragedia aviatică din Franța, prăbușirea zborului 4U9525 ar fi fost un act deliberat al copilotului Andreas Lubitz.

Avion prăbușit în Franța: Portretul copilotului Andreas Lubitz, publicat de presa internațională

În avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, care zbura marți pe ruta Barcelona-Dusseldorf, se mai aflau alte 149 de persoane - cetăţeni germani, spanioli, turci, belgieni, dar şi israelieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel