Avion Germanwings prăbușit în Franţa. Teoria conspirației

Odată cu prăbușirea avionului Germanwings în Franța, au apărut o serie de teorii ale conspirațiilor care vor să explice ce s-a întâmplat, de fapt, în Alpi.

Iată încă o teorie a conspiraţiei despre prăbuşirea avionului Germanwings care a apărut pe site-ul lovendal.ro.

Potrivit acestei teorii, pe 24 martie 2015, se pare că prăbuşirea avionului Germanwings în sudul Franţei a fost consecinţa eşuată a unui test NATO, care a simulat un atac cu o rachetă nucleară intercontinentală rusească asupra bazei aeriene Aviano (Italia). Pentru acest “test de război” s-a încercat folosirea unui sistem de apărare cu ajutorul unui laser.

Citește și: Copilotul Andreas Lubitz urma tratamente pentru tendințe suicidare

Această teorie susține că în pozele de la locul accidentului, se observă că sunt mii de bucăţi pe o suprafaţă de sute sau mii de hectare, nefiind identificat nici măcar un singur punct de impact.

Mai mult de atât, teoria conspirației de aici trage concluzia că avionul Germanwings a explodat în aer, în mii de bucăţi (ca urmare a sistemului laser) şi nu s-a lovit de un vârf de munte, ca urmare a actului criminal al co-pilotului Andreas Lubitz.

Lansarea teoriilor conspirației poate fi o parte a strategiei rusești de război informațional. În timpul războiului rece, Moscova a folosit liberatea de exprimare din Vest pentru a lansa teorii care să mobilizeze pacifiștii sau verzii, atenuând decizia liderilor occidentali de a lupta cu comunismul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel