Urmărește emisiunea live


Avion Airbus A320 prăbușit în Franța: Lufthansa, sumă uriașă rezervată pentru despăgubiri

Alpi
Alpi

Compania aeriană Lufthansa a anunțat marți suma rezervată de societăţile sale de asigurare pentru acoperirea eventualelor compensaţii acordate familiilor victimelor tragediei aviatice din Alpii francezi, de săptămâna trecută.

Purtătoarea de cuvânt a companiei Lufthansa a confirmat un articol pe această temă publicat de cotidianul Handelsblatt în ediţia de marţi. Ea a precizat că suma rezervată pentru a acoperi "toate costurile legate de acest caz" se ridică la 300 de milioane de dolari, relatează Associated Press în pagina online, scrie realitatea.net.

Săptămâna trecută, compania a oferit rudelor fiecărei victime un ajutor imediat de până la 50.000 de euro (54.250 de dolari). Aceste sume sunt separate de eventualele compensaţii care ar putea fi acordate familiilor victimelor.

Pe 24 martie, un avion Airbus A320 al companiei Germanwings (filiala low-cost a Lufthansa), s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă din sud-estul Franţei. Tragedia aviatică s-a soldat cu moartea a 150 de persoane, 144 de pasageri și șase membri ai echipajului.  

Procurorii francezi suspectează că Andreas Lubitz, copilotul avionului, ar fi prăbușit deliberat avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, care zbura marți pe ruta Barcelona-Dusseldorf.

Avion prăbușit, Franța: Andreas Lubitz, înregistrare video. Copilotul Germanwings, fascinat de zbor - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel