Avertismentul avocatei Laura Vicol în cazul Condrea: Este în PERICOL

Invitată la News Magazine, în emisiunea Mihaelei Bîrzilă de la Antena 3, avocata Laura Vicol a lansat un avertisment în cazul Dan Condrea.

Avocata a zis că directoarea Hexi Pharma a vorbit și este în pericol. Are nevoie de protecție. La fel, și fosta soție, Laura Georgescu. Ar trebui cercetat și procurorul care instrumentează dosarul Hexi Pharma. Reținerea a venit mult prea tarziu, într-o țară unde se flutură cătușele la orice oră, a mai zis Laura Vicol.

"Această reţinere a doamnei director Flori Dinu a venit în opinia mea foarte târziu. Sper să aibă o pază la domiciliul unde e în arest. Din punctul meu de vedere da, e în pericol, la fel şi fosta soţie Laura Georgescu. Întotdeauna instanţa are o poziţie mult mai bună faţă de inculpatul care ajută organele să afle adevărul. Faptul că a fost plasată în arest mă duce pe mine cu gândul, prin prisma a 18 ani de experienţă, că a vorbit şi a vorbit mult. Trebuie plasată o supra protecţie asupra acestor două doamne pentru că ştiu foarte multe lucruri. Într-o ţară în care cătuşele flutură, ar trebui întrebat, dacă nu chiar cercetat, procurorul care instrumentează acest dosar. Dacă dl Condrea ar fi fost în custodia poliţiei, nu s-ar fi ajuns la toate astea", a zis Laura Vicol în emisiunea Mihaelei Bîrzilă de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel