Avertismentul astrologului pentru săptămâna care urmează

Lorina Corozan (Skat) a dezvăluit ce ne așteaptă în săptămâna care urmează.

În rândurile de mai jos vă prezentăm analiza astrologului pentru săptămâna 15-21 februarie:

"Săptămâna 15-21 februarie aduce în prim plan pentru noi toţi acel sector de viaţă aflat sub directa influenţă a semnului Vărsător. Astfel, Mercur a ajuns deja astă noapte aici, lăsând în urmă rigiditatea Capricornului, Soarele încă mai e aici, iar miercuri ajunge şi Venus. Concentrarea noastră va fi pe prietenie, susţinere, pe activităţi de grup, pe ţeluri comune cu ale altora, pe lupta pentru egalitate în drepturi ori pe noi relaţii nonconformiste.

Este exclusă în această săptămâna manifestarea sentimentelor de gelozie şi posesivitate pentru că, în caz contrar, unii vor fi consternaţi de rapiditatea reacţiilor de revoltă ale acelora pe care vor încerca să îi îngrădească.

Recomand lucrul în echipă, acţiunile umaniste, ideile originale dar, în aceeaşi măsură, atenţionez părinţii să aibă grijă la anturajul odraslelor.

Marte şi Jupiter ar putea aduce idei şi informaţii care să facă legătură între ceva din trecut şi acţiunile pentru viitor, mai ales pentru aceia care şi-au propus un țel altădată, dar până acum nu au putut acţiona să şi-l îndeplinească.

Tendinţele de sfârşit de săptămâna vor mai sensibiliza atmosfera, prin intrarea Soarelui în zodia Peşti. Începând de vineri încolo, pentru un timp de o lună, este nevoie să fim atenţi la emotivitatea crescută care ne poate face indecişi, la intuiţie, la spiritul de sacrificiu şi la aceia cu care ne înconjurăm, nu de alta dar se va prelua rapid energia negativă din exterior", a transmis Lorina Corozan (Skat).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel