AUDIENȚE DEZBATERE ELECTORALĂ VICTOR PONTA - KLAUS IOHANNIS, la B1 TV. Câți români s-au uitat la confruntare

Interesul pentru dezbaterea dintre cei doi candidaţi a fost unul mare, iar B1 TV, televiziunea care a difuzat, miercuri, între orele 20.00 şi 21.30, confruntarea în direct, a fost pe prima poziţie în topurile de audienţă, pe toate segmentele de public.

B1 TV s-a situat pe primul loc în topul audienţelor cu dezbaterea dintre cei doi candidaţi la preşedinţie, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, care a fost difuzată miercuri seară şi care a atras, la nivelul întregii ţări, 1.776.000 de telespectatori.  Acesta a fost cel mai mare rating obţinut de B1 TV în ultimii cinci ani, conform paginademedia.ro.

CITEȘTE ȘI: Iohannis nu merge la Antena 3: ”Am avut două invitaţii, am acceptat-o pe cealaltă”

Pe de altă parte, Digi 24, singura televiziune care a preluat live dezbaterea de la B1 TV, s-a situat pe locul al cincilea în clasamentul audienţelor, miercuri seară.

La nivelul întregii ţări, 1.776.000 de români au urmărit dezbaterea de la B1 TV, televiziunea fiind pe prima poziţie în clasamentul audienţelor (9,6 puncte de rating şi 16,4% cotă de piaţă). B1 TV a fost urmată de Pro TV, cu 1.456.000 de telespectatori, în timp ce Digi 24 a fost pe locul al cincilea, cu aproape 484.000 de telespectatori care s-au uitat la dezbaterea preluată de la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel