ATENTAT. Ultimele informații despre românca rănită în Londra

Ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache, a anunțat, la România TV, care este starea celor doi români răniți miercuri în atentatul terorist de pe Westminster Bridge, din Londra.

Andreea Cristea (31 ani) şi Andrei Burnaz (32 ani) sunt din Constanţa şi se aflau la Londra în calitate de turişti, pentru a sărbători ziua de naştere a lui Andrei, care este astăzi, 23 martie. Tânărul a suferit leziuni la un picior. Iubita lui se află într-o stare mai gravă, ea a plonjat în Tamisa după ce a fost lovită de mașina atacatorului. 

”În noaptea de miercuri spre joi doamna a suferit o intervenţie chirurgicală, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge ce se formase pe creier şi îi punea în pericol viaţa. A fost o intervenţie dificilă, ţinând cont de starea ei critică generală de sănătate. Din fericire, intervenţia a avut succes, iar ea s-a stabilizat, iar după aceea a fost transferată la un alt spital din Londra, la St. Bartholomew's, pentru că acolo există infrastructura medicală necesară pentru o investigare mai aprofundată a plămânilor.” a spus Dan Mihalache la România TV. 

[citeste si]

”Marea problemă cu care se confruntă doamna şi care generează starea ei critică priveşte funcţionarea plămânilor. Cealaltă victimă, domnul Burnaz, e în momentul de faţă în afara oricărei stări de pericol. Are fractură la laba piciorului şi a decis să-şi însoţească prietena la celălalt spital. Starea de sănătate a doamnei rămâne critică, sper că va evolua pozitiv", a adăugat ambasadorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel