EXCLUSIV  ATENTAT MANCHESTER. Coincidență stranie pe aeroportul din Bruxelles: Existau informații

Atentatul din Manchester, în urma căruia au murit 22 de persoane și 60 au fost rănite, s-a produs în noaptea de luni spre marți. 

Luni dimineață, pe aeroportul din Bruxelles, a fost sesizată o verificare riguroasă a cetățenilor care intrau în Belgia. Un grup de români, cu vârste în jurul a 20 de ani, membri ai tineretului unui partid politic, a ajuns luni dimineață pe aeroportul din Bruxelles. 

Trei persoane din grup, doi băieți de origine siriană, dar cetățeni români, și o româncă, au fost reținute pe aeroport, pentru o verificare riguroasă, care a durat aproximativ 15 minute, deși nu aveau nimic suspect în afara numelui. 

În plus, toate celelalte persoane care intrau în țară erau întrebate de ce au venit, de unde au venit, cât stau, cu cine au venit. Informațiile cerute au ridicat semne de întrebare tuturor. Deși cel mai mulți se amuzau de această verificare, după ce s-a aflat în dimineața zilei de marți despre atentatul din Manchester, mai multe voci au susținut ideea că e posibil să fi existat informații că urmează un atentat terorist, dar să nu fie cunoscut locul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel