Atacuri dure între Nicușor Dan și Cătălin Predoiu

Principalii candidaţi de dreapta în cursa pentru Primăria Generală s-au lansat într-un atac, pe Facebook, Nicuşor Dan, candidatul USB, afirmând despre Cătălin Predoiu că este ”un candidat disperat să ajungă pe locul 2”, iar Predoiu sfătuindu-l, într-un mesaj video, să îşi ”ţină nervii” şi să nu îl mai atace pe el, ci pe Gabriela Firea.

Nicuşor Dan a postat, pe Facebook, un mesaj în care răspundea unor atacuri venite din partea lui Marian Preda şi Sebastian Bodu, privind activitatea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul.

"Nu vreau să fac o presupoziţie şi să cred ca, de fapt, în spatele acestui atac mincinos s-ar afla Cătălin Predoiu, un candidat disperat să ajunga pe locul doi. Vreau să spun cat se poate de clar: nu am luat NICIODATĂ bani pentru ca ASB să înceapă o acţiune în instanţă. Nu am luat NICIODATĂ bani pentru ca ASB să oprească o acţiune in instanţă. Mai mult decât atat, nu am renunţat NICIODATĂ la un proces pe care l-am început", a scris Nicuşor Dan, care a anunţat că luni va depune o plângere împotriva lui Preda şi Bodu pentru calomnie, potrivit news.ro.

În replică, candidatul PNL la Primăria Generală, a postat o înregistrare video, în care îi transmite un mesaj lui Nicuşor Dan.

"Acum câteva minute am citit atacul lui Nicuşor Dan la adresa mea. Un atac inexplicabil şi nedrept. Nicuşor dragă, ţine-ţi nervii şi nu mă mai ataca, că nu ai de ce. Dacă vrei să ataci pe cineva, atac-o pe Firea şi PSD. De ce nu o faci?", a spus Cătălin Predoiu, în clipul postat pe pagina de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel