Atac virulent din PNL la adresa Rovanei Plumb, după scrisoarea către Alina Gorghiu

Rovana Plumb a transmis o scrisoare deschisă către copreședinta PNL, Alina Gorghiu, în care-i cere să aibă aceeași atitudine față de corupții din PNL cum a avut când un politician de la Putere a avut probleme cu justiția. 

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi și-a exprimat astăzi dezamăgirea în raport cu atitudinea de neînțeles a ministrului Protecției Sociale, Rovana Plumb, care de luni de zile atacă o altă femeie, pe președintele PNL Alina Gorghiu. 

"Se vede cu ochiul liber că e vorba de o strategie vag misogină pusă la punct de Victor Ponta: când trebuie atacată Alina Gorghiu, nu se coboară premierul, un bărbat", susține Ovidiu Raețchi.

"Aș vrea să știu dacă doamnă Plumb a avut vreo discuție cu Gheorghe Nichita în calitatea sa de feministă PSD. Sau poate nu a văzut nicio problemă în faptul că primarul Iașiului o teroriza și o bătea pe o tânără angajată a primăriei, sigur, atunci când nu îi punea pe angajații Poliției Locale să o urmărească. Am observat că în urmă cu două zile, cu ocazia Zilei Egalității de Șanse între Femei și Bărbați, doamnă Plumb invita pe toată lumea să semneze o petiție a Ministerului său care își propunea să arate că România susține egalitatea de șanse și drepturile femeilor. În loc de petiții pe seama altora, am fi preferat să nu o vedem pe bacoviana doamnă Plumb tăcând mâlc în fața 'funerarului veștmânt' de arestat îmbrăcat de 'nașul' Nichita pentru că a abuzat o femeie și alegând în schimb să atace la indicațiile premierului o altă femeie'", a subliniat deputatul PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel