Atac virulent al fostului primar interimar al Capitalei

Fostul primar general interimar al Bucureştiului Ştefănel-Dan Marin, îndepărtat marţi din funcţie de CGMB, a scris miercuri pe Facebook că 'a fost doar un vis că lucrurile pot fi normale'.

'A fost un vis frumos ... acela în care mai marii lideri politici ai Bucureştiului fac ceva util pentru oameni, acela în care se făcea că oamenii din administraţia publică nu aveau contacte cu mediul de afaceri, acela în care cineva spune 'STOP' furtului din banul public şi este apreciat, acela în care jocurile politice se fac în interesul cetăţeanului şi nu în interesul puşculiţei de partid, acela în care oamenii simpli ajung în vârful administraţiei ... a fost doar un vis că lucrurile pot fi normale ... mulţi nori negri s-au strâns astăzi deasupra Bucureştiului ... păcat!', a postat Ştefănel-Dan Marin pe pagina de socializare. 

PNL, care după arestarea lui Sorin Oprescu, nu a dorit să preia interimatul de la Primăria Capitalei, are acum primar general, după ce a inițiat demiterea lui Ștefănel Dan Marin (UNPR), în persoana lui Răzvan Sava.

Liberalul Răzvan Sava a fost ales primar general interimar al Capitalei în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel