Astra Giurgiu: Șumudică vrea să plece cu trei jucători

Marius Șumudică anunță că vrea să plece în Turcia, la echipa Gaziantep cu trei jucători de la Astra Giurgiu. În aceste condiții, cu un lot foarte subțire și cu un parcurs slab în campionat, Astra Giurgiu pare într-o situație fără ieșire. Asta în condițiile în care patronul Ioan Niculae a anunțat că nu mai dă bani la echipă. 

Situația de la Astra Giurgiu nu este prea roz, deși echipa s-a calificat miraculos în următoarea fază a Europa League, ceea ce va aduce bani în conturile echipei.

Prima veste-șoc a venit de la antrenorul Marius Șumudică, imediat după finalul meciului care a anunțat că va părăsi echipa. Șumudică spune că încă nu s-a înțeles cu echipa din Turcia, pentru că are o clauză de reziliere a contractului cu Astra pe care nu și-o poate permite. Cu toate acestea, există datorii financiare către el, iar antrenorul a depus deja un memoriu la federație. 

"Președintele și directorul de scouting au fost la meci. Eu le-am cerut să transfere 3 jucători. Mi-au dat mână liberă și după meciul de aseară au spus că jucătorii sunt buni și că pot fi transferați".

Șumudică a precizat că unul dintre jucătorii cu care ar vrea să plece este Cristian Săpunaru. Din această iarnă, Astra rămâne și fără Denis Alibec, care a semnat cu Steaua.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel