EXCLUSIV  Astăzi se încheie prima ediție Romanian Fashion Philosophy

Prima ediție a evenimentului Romanian Fashion Philosophy, care aduce la București peste 25 de designeri și branduri din Europa se încheie în această seară. Cea de-a treia zi a evenimentului și ultima de altfel, se încheie cu noile colecții semnate de renumiții Marrie Ollie, Mineli, Alexievici Couture, Lui by Luiza, Evgheni Hudorojcov și mulți alții.

Romanian Fashion Philosophy este văzut ca o nouă filosofie despre modă, un concept avangardist care reunește la Palatul Bragadiru din București, în perioada 12-14 Octombrie 2016, designeri de top, branduri renumite din industria modei și dă ocazia să se afirme celor mai talentați absolvenți ai facultăților de design vestimentar. Gazdele evenimentului  sunt modelul internațional Cristina Maria Sărăcuț, din România și celebrul critic de modă, de origine americană, Marcellous L. Jones, conform fashionphilosophy.ro. 

"Este un eveniment premieră pentru piața românească și pentru România. O combinație între un fashion week și un eveniment de expoziție, de interes pentru designeri și business-to-business.", a mărturisit unul dintre organizatorii evenimentului, Roxana Sandu-Radu, pentru Antena 1.

Dacă în primile două seri ale evenimentului, ne-au fost încântate privirile de noile colecții ale designerilor și brandurilor Giovanni Fabianni, Celebrity Skin, Cannella, Alexandra Calafeteanu, Ioana Ciolacu, Di Vero, Isabel Garcia, în această seară, ultima din prima ediție Romanian Fashion Philosophy, vom întâlni cele mai noi și impresionante colecții semnate Marrie Ollie, Lui by Luiza, Evgheni Hudorojcov, Alexievici Couture, Zsoltan Popa, Milos Miletic și Mineli. Evenimentul se va termina cu un cocktail-party, conform programului prezentat de fashionphilosophy.ro.

"Este cu siguranță un festival diferit de orice s-a organizat până acum în România. Un lucru avantajos este faptul că există pauze între prezentări, care oferă posibilitatea de a schimba make-up-ul și coafura, bineînțeles și oportunitatea de socializare a publicului. Sunt onorată să fiu model în cadrul acestui festival", a declarat modelul Patricia Chirigiu pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel