Asigurările RCA ajung pe masa lui Cioloș

Guvernul anunţă că în perioada următoare vor avea loc discuţii cu reprezentanţii Consiliului Concurenţei legate de piaţa asigurărilor RCA şi vor fi centralizate şi analizate mai multe date furnizate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Viceprim-miniştrii Vasile Dîncu şi Costin Borc s-au întâlnit miercuri, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Transportatorilor din România (UNTRR) pentru a discuta situaţia tarifelor de primă RCA, la solicitarea transportatorilor rutieri de marfă şi de persoane.

La întâlnire au participat şi reprezentanţi ai ASF, se arată în comunicat. Totodată, Guvernul precizează că problemele ridicate de reprezentanţii UNTRR au vizat nivelul tarifelor RCA şi piaţa asigurărilor pe acest segment.

Patronatele din transporturile rutiere au anunţat organizarea unui protest la nivel naţional împotriva indiferenţei autorităţilor din România faţă de criza pieţei RCA, dezamăgite fiind de rezultatul discuţiilor avute miercuri pe această temă cu reprezentanţii Guvernului şi cei ai ASF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel