Șase poziții sexuale Tao. Cum să îi oferi partenerului orgasme multiple

Taoiștii cred că sexul și energia sexuală pot fi folosite pentru a îmbunătăți respirația, pentru a aduce armonia în relație și pentru înălțarea spirituală. 

Ca practică, sexul Tao se bazează pe ritm și numărarea mișcărilor pentru a duce la un echilibru în privința satisfacerii feminine și masculine. 

Iată 6 poziții sexuale Tao care garantează orgasme multiple:

Îmbrățișarea

Partenerii se așază față în față, femeia stă în poala bărbatului. El stă pe un scaun fără spătar, înalt de jumătate de metru, pentru a-și relaxa picioarele în timpul actului sexual. Această poziție permite o penetrare blândă și multe îmbrățișări.

Venerarea

Femeia trebuie să stea mai sus, pe o masă, cu picioarele larg depărtate și îndoite din genunchi. Partenerul o penetrează ușor, într-o poziție semi-ridicată. El este cel care controlează mișcările.

Rostogolirea

Fiecare stă în lateral, îmbrățișați, cu brațele pe partener, în zona posteriorului. În această poziție, cei doi se pot săruta îndelung și rostogoli.

Atacul masculului

Femeia stă culcată pe spate, ridică ambele picioare și le sprijinină de umerii lui. El își îndoaie genunchii și își contractă fesele pentru a se apropia mai mult. Bărbatul poate deveni mai agresiv, daca ei îi face placere.

Citește și: Studiu: De ce strigă femeile atunci când fac sex


Greierele

Femeia se lungește pe burtă, iar bărbatul o va penetra prin spate de 9 ori, după care femeia trebuie să ridice puțin posteriorul pentru ca el să atingă punctul Chi-zhu sau "perla roșie". Repetă de 6 ori. 

Cucerirea

Ca și la flotări, femeia își ține brațele sub ea. Capul i se sprijină pe mână, iar posteriorul este împins înapoi. Bărbatul o penetrează din spate, într-o poziție semi-șezândă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel