ASALT TERORIȘTI Franța. Liceeni baricadați în Dammartin-en-Goele

Schimb de focuri de armă, vineri dimineața în localitatea franceză Dammartin-en-Goele, unde presupușii autori ai atacului asupra Charlie Hebdo ar fi luat ostatici în sediul unei companii, relatează mass-media franceză. Liceeni aflați la cursuri s-au baricadat în școală.

Numărul persoanelor luate ostatice nu este deocamdată cunoscut, dar ministrul de interne Bernard Cazeneuve a confirmat că o operațiune este în curs de desfășurare în localitatea menționată.

Șapte elicoptere survolează zona în care se presupune că s-ar afla cei doi teroriști. Mii de polițiști și trupe speciale au încercuit zona. 

Reuniunea de criză de la Palatul Elysee, convocată pentru discutarea măsurilor în vederea capturării teroriștilor, a fost suspendată pentru a evalua situația.

Mai multe focuri de armă au fost auzite vineri în localitatea franceză Dammartin-en-Goele, la circa 40 km de locul unde poliția îi caută pe cei doi suspecți pentru atacul soldat cu 12 morți asupra săptămânalului satiric Charlie Hebdo, relatează AFP și Reuters.

Potrivit unor surse din cadrul poliției și jandarmeriei, forțele de ordine au deschis focul și s-au lansat într-o cursă de urmărire în nord-estul regiunii pariziene a doi suspecți care ar putea fi frații implicați în atacul de miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel