ASA TARGU MURES - STEAUA 1-0. Înfrângere cu scandal pentru roș-albaștri, prima în deplasare după 699 de zile

Steaua a irosit, duminică seara, ocazia de a se desprinde la 5 puncte de locul 2, ocupat de CFR Cluj. Roș-albaștrii au pierdut cu 0-1 în fața celor de la ASA Târgu Mureș, o partidă extrem de dură, în care Costel Gâlcă a fost nevoit să facă toate cele trei schimbări în doar șapte minute din prima repriză.

Iasmin Latovlevici a acuzat dureri musculare şi a fost înlocuit de Paul Pârvulescu, în minutul 21. Keșeru a fost lovit cu piciorul în cap de Ousmane N'Doye şi a fost înlocuit de Raul Rusescu. Nici acesta nu a rezistat însă prea mult în teren. La prima fază a fost lovit cu cotul în figură de Mureşan și s-a ales cu pometele drept spart. Gâlcă l-a introdus pe Breeeveld, irosindu-și astfel toate schimbările după doar 27 de minute de joc.

Arbitrul Istvan Kovacs a fost unul dintre protagoniștii confruntării, scrie gsp.ro. Centralul a avut în două rânduri şansa de a elimina câte un jucător de la Târgu Mureş, însă de fiecare dată a închis ochii.

La fel s-a întâmplat şi în minutul 57, când Cristi Tănase a fost faultat de Eduard Stăncioiu în careu, însă Kovacs i-a acordat galben pentru simulare căpitanului Stelei.

În schimb, arbitrul l-a eliminat direct pe stelistul Pârvulescu, în minutul 89, pentru o intervenție de la spate.

Axente a dat lovitura de graţie roș-albaștrilor în minutul 55, când a scăpat singur cu portarul şi l-a învins pe Arlauskis cu un şut la colţul lung.

Vezi și: Steaua, pe primul loc în Europa League după victoria cu Rio Ave

Steaua a pierdut în deplasare pentru prima dată după 699 de zile! Ultima înfrângere a roș-albaștrilor pe teren străin a avut loc la Braşov, scor 1-3, pe 26.11.2012.

La finalul partidei, jucătorii și oficialii Stelei au protestat vehement la adresa arbitrajului și au avut loc incidente grave între cele două tabere, Ousmane N'Doye fiind eliminat după fluierul final.

Echipele de start:

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu – Feussi, Bejan, M. Constantin, Sepsi – N'Doye, G. Mureşan - Hora, Goga, Zicu – Axente. Rezerve: Viciu, Velayos, Bumba, Amauri, Balaur, Gorobsov, Martins. Antrenor: Cristi Pustai.

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Filip – Stanciu, Sânmărtean, Tănase – Keşeru. Rezerve: Cojocaru, Râpă, Luchin, Breeveld, Pârvulescu, Neagu, Rusescu. Antrenor: Costel Gâlcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel