Arad: O femeie și-a ucis soacra într-un mod șocant

O bătrână de aproximativ 80 de ani a fost omorâtă, miercuri dimineața, de fosta ei noră, în vârstă de aproximativ 60 de ani.

Cadavrul bătrânei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei care va stabili cauzele decesului. Anchetatorii nu au descoperit răni pe trupul neînsuflețit al victimei, în afară de leziunile de pe mâini, semn că femeia a încercat să se apere. Modul în care a murit va fi stabilit de anchetatori în cel mai scurt timp.

Polițiștii și procurorii au ajuns la fața locului anunțați de vecinii victimei. Aceștia au povestit că miercuri dimineața, în jurul orei 8.30, fosta nora urla în curtea casei, așa că au anunțat autoritățile. În casa victimei din Zăbrani, anchetatorii au găsit-o pe bătrâna de 80 de ani decedată. Un miel, care era animalul de companie al bătrânei, fusese înjunghiat și aruncat în foc de către fosta nora deoarece, potrivit spuselor femeii, „behăia". Nici câinele bătrânei nu a scăpat, fosta noră lovindu-l cu toporul în cap – pentru că „nu mă suporta". Nepoții bătrânei au lăsat-o, pentru trei zile – cât erau aceștia plecați în Austria – în grija fostei nurori. Femeia a spus anchetatorilor că de dimineață s-a certat și s-a bătut cu bătrâna. 

Femeia a fost transportată la Arad și internată la spitalul de psihiatrie, scrie Aradon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel