Arabia Saudită: Avertizare după ce o jurnalistă din România și-a descoperit fața

Una dintre jurnalistele din delegația ce îl însoțește pe Victor Ponta în Arabia Saudită a avut parte de un incident demn de consemnat.

La un moment dat, una dintre ziaristele din țara noastră - care era înfășurată complet - și-a descoperit fața pentru a putea vorbi la telefon, lucru care a stârnit reacții nervoase din partea unor arabi.

"Când o corespondentă a unei televiziuni de știri de la noi a făcut un live de pe marginea străzii, mai multe vehicule au început să claxoneze și câțiva arabi nervoși au atras atenția că fata avea fața descoperită (ca să poată vorbi la telefon).

(...)

Traficul auto, absolut sufocant, nu are nicio regulă care să semene cu cele din Europa. Semafoarele, nu multe, nu sunt luate de nimeni în seamă. Nu există trecere de pietoni și nici nu pare că viața acestora ar fi cât de cât importantă, notează Chirieac. Taxiurile nu pot lua decât bărbați. Femeile singure nu pot ajunge la taxi fiindcă nu pot ieși neînsoțite din casă", a transmis analistul politic Bogdan Chirieac în corespondența DC News.

VEZI ȘI: Victor Ponta, Arabia Saudită: Delegație de jurnaliști, fotografie de colecție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel