Anunțul mult așteptat de Mircea Badea de la Palatul Victoria

Mircea Badea a mărturisit, miercuri, la Antena 3, ce anunțuri vrea să audă de la Palatul Victoria în această viață. 

Guvernul a aprobat, miercuri, un memorandum privind modernizarea infrastructurii spitaliceşti prin fonduri BERD şi prin parteneriat public-privat. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat că primele două investiţii vor fi extinderea spitalului Marie Curie, cu o nouă clădire, şi relocarea sediului spitalului de boli cardiovasculare C.C. Iliescu. Astfel, spitalul Marie Curie va deveni un centru regional de urgență.

Tot astăzi, ministrul Economiei, Costin Borc, referindu-se la faptul că Oltchim Râmnicu Vâlcea este scos la vânzare prin nouă pachete de active, a declarat că se așteaptă ca, până la finele anului, compania să aibă o ofertă angajantă.

"Mi-am stabilit printre priorități, încă de la începutul mandatului meu, Oltchim. (...) Compania și-a anunțat intenția de vânzare prin pachete de active și sper ca, până la finalul anului, Oltchim să aibă o ofertă angajantă. Deși este în insolvență, situația financiară a SC Oltchim SA s-a îmbunătățit, ceea ce ne dă speranță în găsirea unui investitor, deci pentru un viitor sustenabil al activităților economice ale companiei, în condiții de piață", a declarat Borc, citat în comunicat.

Ce vrea Mircea Badea să audă de la guvernanți

Mircea Badea a comentat, în emisiunea "Esențial" de la Antena 3, în legătură cu cele două anunțuri ale miniștrilor din Guvernul Cioloș: "Văd că guvernul anunță multe lucruri pe care le va face în viitor. De la Ministerul Sănătății ni se se spune ce vor face cu spitalele, de la Ministerul Economiei ne spune cum vor privatiza Oltchimul. Tot timpul, când este vorba de guverne, verbele sunt la viitor, niciodată nu sunt la trecut: «Domnule, tocmai am modernizat două spitale, tocmai am privatizat Oltchimul!». Eu aștept ca aceste verbe la viitor să fie și la trecut. Sper să prind în timpul vieții un astfel de moment", a spus realizatorul emisiunii "În gura presei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel