Anunțul care șochează planeta: Într-un an aruncăm bomba atomică

Mushroom Cloud
Mushroom Cloud

Gruparea teroristă Statul Islamic a anunțat că într-un an ar putea cumpăra o bombă atomică pe care o va arunca deasupra Statelor Unite ale Americii.

Prin intermediul revistei de propagandă Dabiq, gruparea Statul Islamic susţine că în decurs de un an ar putea achiziţiona o bombă nucleară şi afirmă că un atentat împotriva Statelor Unite ar "ridiculiza atacurile din trecut". Articolul ar fi scris chiar de un ostatic brtianic, jurnalistul John Cantlie. Acesta este ținut ostatic de peste doi ani, teroriștii folosindu-l pentru a transmite mesaje.

De asemenea, în articol se spune că ISIS a devenit în mai puţin de 12 luni "cea mai explozivă mişcare islamistă pe care lumea modernă a văzut-o vreodată", informează The Independent.

"Statul Islamic are miliarde de dolari în bancă, astfel că le cere prietenilor săi puternici din Pakistan să achiziţioneze un dispozitiv nuclear prin intermediul traficanţilor de arme care au legături cu oficiali corupţi din regiune. Şi dacă nu o bombă nucleară, ce ziceţi despre câteva mii de tone de explozibil pe bază de nitrat de amoniu? Este destul de uşor de făcut", continuă articolul. Un atentat lansat de ISIS împotriva Americii ar "ridiculiza atacurile din trecut", se arată în articolul publicat de Dabiq.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel