EXCLUSIV  Anunț după mișcarea-surpriză a unui lider ALDE: Eu nu plec la PNL

Copreşedintele Tineretului ALDE, Ionuț Negoi, a decis să părăsească formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin. Imediat după acest anunț, pe surse a venit informația că și Valentin Ion Voicu, consilier general ALDE și vicepreședinte TLDE, a trecut la PNL, lucru care s-a demonstrat a fi fals.

Contactat de DC News, Valentin Ion Voicu, vicepreședinte TLDE, a spus că nu a trecut la PNL și nici nu are de gând să facă acest lucru.

"Nu am trecut la PNL. Nu știu exact de unde a pornit informația aceasta. Sunt în continuare în ALDE, nu am trecut la PNL. Nici vorbă! Echipa Tineretului Conservator nu are de gând să treacă nici la PNL și nici în altă parte, cum se vehiculează. Eu nu am trecut la PNL și nici nu am de gând să fac asta, mai ales că sunt din 2007 în Partidul Conservator și nu am făcut niciodată o astfel de mișcare. Sunt mai conservator, ca să spun așa", ne-a declarat Valentin Ion Voicu în exclusivitate.

VEZI ȘI: Scandal la ALDE. "Atitudine deplasată!"

"Echipa lui Daniel Constantin rămâne alături de TLDE și nu se face nicio schimbare în această direcție. Cu siguranță, eu nu voi pleca. Echipa TLDE rămâne alături de Daniel Constantin (partea TC - partea conservatoare). Acesta este punctul de vedere al organizației TLDE partea TC", ne-a mai zis consilierul general ALDE.

[citeste si]

Ionuț Negoi, copreședintele Tineretului ALDE, a hotărât să plece din partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin.

Negoi acuză conducerea formațiunii politice că promovează doar interesele PSD și oamenii fără valoare din anturajul propriu. El va reveni în PNL.

"Am înființat ALDE încercând să construim o formațiune politică în care principiile liberalismului să fie cu adevărat respectate. După mai bine de un an de la fondarea acestui partid, observăm că nu doar liberalismul pe care ni-l doream cu toții, ci chiar și ideea de libertate în sine e interzisă în ceea ce a devenit partidul-marionetă al PSD", a transmis Negoi printr-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel